Miss Someş, frumuseţea la ea acasă

Complexul Alipna Blazna din Şanţ a fost reşedinţa, timp de o săptămână, a finalistelor concursului Miss Someş, aflate în cantonament, sub atenta îndrumare a colaboratorilor agenţiei Marquisa.
Concurentele au avut o serie de activităţi specifice concursurilor de frumuseţe alături de Alina Peter -instructor aerobic, Cristian Negruşa- personal trainer, Ioana Tintişan -dietetician nutriţionist, Ovidiu Danci -instructor coregraf, Adrian Andrieş -fotograf, Dorina Bălan şi Adina Băieşiu -colaboratori ai agenţiei Marquisa.
Finala „Miss Someş”, prima ediţie, s-a derulat la Hotel Metropolis, într-o ambianţă elegant asigurată de echipa condusă de Traian Ogâgău.
Animatorul evenimentului monden a fost Mihai Berbunschi, cel care a prezentat pe fiecare concurentă în parte. În faţa unui juriu format din specialişti, cele 11 domnişoare, cu vârsta între 13 şi 20 de ani au avut de trecut prin două probe ale ţinutelor de seară asigurate de designerii Mirela Leu şi Cristina Breteanu, prin proba costumelor de baie, precum şi prin defilarea într-o ţinută inspirată din costumul popular.
În urma centralizării notelor, au ajuns în proba finală 7 concurente. După ce au răspuns la o întrebare prin care şi-au demonstrat spontaneitatea.
Cea care a întrunit criteriile pentru a fi desemnată ''Miss Someş'' este Iulia Maria Nuşfelean, de 17 ani, din Şieu Sfântu, care se va bucura şi de un sejur la mare. Locul II a fost ocupat de Selina Pop, iar locul III de Nicola Coman.
Premiul presei i-a revenit domnişoarei Daniela Ioana Peter de 20 de ani, din Bistriţa. Miss popularitate Alina Forogău, Miss Fotogenie Nicola Bancea, Miss Tinereţe-Raluca Mălinaş.
Toate concurentele au primit abonamente la Symphony Aerobic Fitness Club, prin grija managerului Lucia Cotul.
Muzica bună a fost oferită de Mirela Petruş şi de Codruţ Ceoarec, colaboratoei apropiaţi ai familiei radio Someş.
Manifestarea a avut loc în ambianţa expoziţiei de fotografie marca Robert Kovacs. O seară de neuitat, prilejuită de întâlnirea cu frumuseţile judeţului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5