Mitropolitul Andrei a deschis un nou ciclu de seri duhovnicești, la Beclean

Joi, 2 martie, Părintele Mitropolit Andrei a săvârșit slujba Pavecerniței Mari, în cadrul căreia s-a citit ultima parte a Canonului cel Mare, la biserica cu hramurile „Sfântul Apostol Andrei” și „Sfinții Martiri Brâncoveni”, cunoscută și sub denumirea de Catedrala din Beclean, unde slujește preotul paroh Claudiu Zinveliu și proin-protopopul Vicențiu Doru Zinveliu. 
 
La finalul slujbei, Înaltpreasfinția Sa a deschis ciclul serilor duhovnicești din Postul Mare și a rostit un cuvânt de învățătură în cadrul căruia a vorbit pe tema „Postul Mare – rugăciune și pocăință”.
 
În fiecare joi din perioada Postului Mare, Protopopiatul Ortodox Beclean, împreună cu Cercul Preoțesc Beclean, organizează mai multe seri duhovnicești la care vor fi invitați să rostească cuvinte de învățătură diverse personalități clericale, primul invitat fiind Părintele Arhiepiscop și Mitropolit Andrei.
 
Următoarele seri duhovnicești se vor desfășura de la ora 18:00, tot la Catedrala din Beclean. Joia viitoare, 9 martie, invitat este pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană, cadru universitar al Facultății de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, conform protopopului de Beclean, preotul Cristian Dragoș, inițiatorul acestui ciclu de seri duhovnicești.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5