Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat, a doua zi de Paști, pe bistriţeni. Mâine va fi la Beclean

Mitropolitul Andrei a venit să aducă mesajul Învierii, de sărbătoarea Luminii, în judeţ. A doua zi de Paști Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului a oficiat Sfânta Liturghie la Biserica de la Coroana din municipiul Bistrița.
"Momente emoționante în a doua zi după Învierea Domnului, la Biserica Protopopiatului Bistrița! Peste 1500 de oameni au cântat la sincron ”Hristos a înviat” și am fost încântat să fac și eu parte dintre ei! La fel ca în ultimii ani, bistrițenii au avut bucuria ca în mijlocul lor să fie ÎPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei! Vă doresc sărbători binecuvântate în continuare și clipe frumoase alături de cei dragi! Hristos a înviat" a spus preşedintele CJ, Radu Moldovan, prezent la eveniment alături de primarul Ovidiu Creţu, prefectul Ovidiu Frenţ, secretarul de stat Alexandru Pugna, managerul Palatului Culturii, Dorel Cosma, vicepreşedintele Cj, Ioan Ţintean, universitarul Mircea Gelu Buta.
Marți, în a treia zi de Paști, mitropolitul va oficia Sfânta Liturghie la Parohia „Sf. Ap. Andrei”, din Beclean. Protopopiii de Bistriţa, Alexandru Vidican, de Beclean, Doru Zimveliu, alături de preoţi şi de mulţime de credincioşi se pregătesc să întâmpine cu bucurie pe înaltul ierarh.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]