Motocoase STIHL: Cele mai bune și căutate modele

Motocoase STIHL: Cele mai bune și căutate modele

Dacă deții un teren și vrei să te apuci de grădinărit, atunci cu siguranță ai nevoie de o motocoasă. Motocoasa este un utilaj deosebit de util care te ajută să te bucuri de îngrijirea eficientă și fără efort a spațiului verde. Astfel, achiziționarea uneia este cât se poate de importantă pentru toți oamenii care doresc să aibă o grădină sau o livadă frumoasă, fără să depună efort considerabil.

Dacă îți dorești eficiență, sau dacă vrei un utilaj rapid și rezultate calitative pentru spațiul verde pe care îl deții, atunci sigur ai nevoie de cea mai bună motocoasă Stihl. Motocoasele din gama Stihl dețin toate caracteristicile necesare pentru a fi cea mai bună alegere pe care o poți face. Tăierea vegetației uscate sau părăsite, toaletarea arbuștilor sau nivelarea gazonului sunt doar câteva dintre activitățile pe care le poți face cu ajutorul unei motocoase Stihl.

În continuare, îți vom prezenta un top 3 al celor mai căutate si calitative motocoase Stihl:

Motocoasa Stihl FS 38

Motocoasa Stihl FS38 este un model potrivit pentru grădinile de mici dimensiuni sau pentru îndreptarea marginilor de gazon. Acest model are o greutate de 4,2 kg, la care se mai adaugă și combustibilului de 0.33 litri. Motocoasa este dotată cu mâner rotund, lucru care ajută la utilizarea acesteia în spații mici, pentru tăieri cu precizie.

Motocoasa Stihl FS38 face parte din categoria motocoaselor alimentate cu benzină, ceea ce înseamnă că îți oferă libertatea de care ai nevoie pentru a te mișca liber în teren. De asemenea, are un diametru de tăiere de 380 mm, o lungime de 147 cm și lucrează la o putere de 0,665kW sau 0.9 CP. Toate aceste caracteristici o fac potrivită pentru suprafețele care au 60-70 mp.

Motocoasa Stihl FS120

Motocoasa Stihl FS 120 oferă ceva mai multă putere comparativ cu alte modele și este recomandată pentru grădini de aproximativ 100-120 mp, având o putere de 1.3CP. Fiind concepută pentru a lucra zonele întinse, mânerul acestei motocositoare este de tip ghidon, cu coarne, într-un format similar celui de bicicletă. Astfel, îți permite să abordezi ușor segmentele mai late, prin mișcări de rotație stânga-dreapta și, de asemenea, include și buton de comandă.

Modelul este prevazut cu rezervor de 0.63l si generează un nivel de zgomot de aproximativ 96dB, mediu pentru acest tip de produs. Sistemul include in plus amortizor, care limitează forța vibrațiilor generate de motor la 3,5 – 4.9m/s2.

Motocoasa Stihl FS 56

Motocoasa Stihl FS56 are o putere care ajunge până la 1.1 CP și este una dintre opțiunile pe care e bine să le iei în considerare, dacă ai o suprafață cuprinsă între 80 și 100 mp.

Modelul se alimentează cu benzină, având un rezervor de 0,34 litri. Totodată, controlul cuțitului se realizează de la nivelul mânerului. De asemenea, mânerul are o formă de ghidon, cu coarne, ceea ce oferă mai multă forță în mișcările de rotație și acoperă mai repede o arie mare de vegetație.

Poți vedea o gama varianta de motocoase STIHL la preț avantajos, pe magazinul online Magazialucostica.ro.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5