Municipalitatea a premiat cele mai longevive cupluri din Bistriţa. Primarul Ovidiu Creţu: Vă mulţumim pentru ce ne-aţi lăsat moştenire

Ca în fiecare toamnă, în apropierea Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Primăria municipiului Bistriţa a organizat sărbătoarea cuplurilor care au marcat „nunta de aur”. Şi la această a VII-a ediţie, găzduită re restaurantul „Flamingo”, administraţia municipală a avut ca parteneri Consiliul Judeţean al Persoanelor Vârstnice, prin preşedintele Gheorghe Sabău.
Nu mai puţin de 42 de cupluri, care au aniversat între 50 şi 65 de ani de căsnicie, au fost distinse de primarul Ovidiu Creţu şi viceprimarul George Avram, alături de diploma jubiliară fiind acordat şi un premiu simbolic.
„Vă mulţumim pentru ce aţi făcut pentru Bistriţa, pentru ce ne-aţi lăsat moştenire. Activitatea dvs. s-a suprapus pe o perioadă extraordinară de dezvoltare a oraşului, între anii 60 şi 90. La baza oricărei dezvoltări este omul, care lucrează în fabrică, la catedră, la spital, în administraţie.
Omul sfinţeşte locul. Dvs. aţi sfinţit un loc frumos, şi ne vom strădui să ducem mai departe ceea ce ne-aţi lăsat moştenire”, a declarat, în debutul evenimentului, primarul Ovidiu Creţu.
Atmosfera a fost întreţinută de orchestra Casei Municipale de Cultură „George Coşbuc”, de dansatorii Ansamblului „Cununa de pe Someş”, dar şi de soliştii Bianca Ionescu şi Viorel Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5