Năsăud. Lucrările de eficientizare energetică a Liceului Economic și a blocurilor de locuințe, în procedură de achiziție

Primăria Năsăud derulează procedura de achiziție pentru mai multe proiecte finanțate prin Planul Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, care vizează eficientizarea energetică a blocurilor, dar și a a Liceului Economic.

Pentru proiectul „Eficientizarea energetică a Liceului Economic Năsăud”, cu o valoare estimată de 7,575 milioane lei, există deja oferte depuse, în prezând derulându-se procedura de atribuire a contractului de execuție.

În ceea ce privește blocurile, au fost recepționate proiectele tehnice, urmând să fie lansată procedura de achiziții publice pentru contractul de lucrări. Sunt două proiecte depuse în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență - Componenta 5 - Valul Renovării, la Apelul de proiecte de renovare energetică aprofundată a clădirilor rezidențiale, PNRR/2022/C5/1-A.3.2/1, aferent rundei a doua (Proiectul ,,Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud - etapa II” - Subproiectul 1) și Apelul de proiecte de renovare energetică aprofundată a clădirilor rezidențiale, PNRR/2022/C5/1-A.3.2/1, aferent rundei a doua- (Proiectul ,,Creșterea eficientei energetice a blocurilor de locuințe din orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud - etapa II” - Subproiectul 2).
Cele patru blocuri importante care vor primi o față nouă, contribuind la confortul locatarilor, dar și la aspectul mai plăcut al orașului sunt 4 BIS - Str. Iacob Mureșianu și C1 - Str. Bistriței (Subproiectul 1) și Bl. 67 și Bl. 1 - Bulevardul Grănicerilor (Subproiectul 2).
Valoarea celor două finanțări este de 25.643.194, 15 lei (inclusiv TVA), echivalentul a 5.212.031,00 euro.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5