Năsăud: Peste 250 de elevi, din 10 județe, la Concursul interjudețean de matematică “Sever-Aurel Groze”

Aflat la cea de-a patra ediție, Concursul interjudețean de matematică “Sever Aurel Groze” a reunit un număr de peste 250 de elevi din 10 județe: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Gorj, Harghita, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj, Sibiu și Timiș.
Pentru a doua oară, gazdă a concursului interjudețean a fost orașul Năsăud. Probele concursului s-au desfășurat în cadrul Colegiului Silvic Transilvania, colegiu care a și găzduit o mare parte dintre elevii participanți și profesorii lor însoțitori.
Vineri 6 mai 2016 la Casa de Cultură “Liviu Rebreanu” din Năsăud a avut loc deschiderea festivă a acestui important concurs interjudețean. La deschiderea oficială au participat organizatorii concursului reprezentați de prof. dr. Vasile Marc, în calitate de președinte al comisiei de organizare, dar și invitați ai acestora din minister și din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud.
La deschiderea festivă au ținut scurte discursuri: primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea, directorul Colegiului Național “George Coșbuc”, prof. Coc Dorel Alexandru, prof. dr. Vasile Marc – președintele comisiei de organizare, inspectorul școlar general prof. Tabără Camelia, prof. univ. dr. Dorin Andrica din cadrul Universității “Babeș Bolyai” Cluj-Napoca și prof. Daniel Grigorescu – inspector General în Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.
Sămbătă 7 mai 2016 s-a desfășurat proba scrisă începând cu ora 10.00. Rezultatele finale ale acestei probe pot fi consultate on line la adresa oficială de web a Colegiului Silvic Transilvania: http://www.silvic-nasaud.ro/.
Duminică 8 mai 2016 între orele 9.00-10.00, la Casa de Cultură “Liviu Rebreanu” din Năsăud, va avea loc festivitatea de premiere a participanților și acordarea diplomelor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5