Năsăudul are echipă de handbal feminin! Pasiunea lui Cornel Magdea, fost junior al lui Dinamo, are Viitor!

Orașul Năsăud are, pentru prima oară, o echipă de handbal feminin, junioare 2, calificată la Campionatul național al României! Sala Liceului Economic Năsăud a fost special renovată și amenajată, cu sprijinul Primăriei orașului Năsăud și al sponsorilor, pentru a face față cerințelor unui astfel de campionat, găzduind deja prima partidă, la finele săptămânii trecute.

A fost un debut cu o mare victorie! Fetele de la ACS Viitorul Năsăud au câștigat în fața celor de la LPS Bistrița cu scorul de 27-23, în Grupa H. A doua etapă este programată tot acasă, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 10.00, cu Viitorul Cluj.

         Echipa ACS Viitorul Năsăud face parte din grupa geografică H, alături de echipele CS Marta Baia Mare, CSS 2 Baia Mare, CSS Viitorul Cluj, LPS Bistrița, CS Phoenix Baia Mare, ACS Alpha Oradea și LPS Satu Mare. În perioada septembrie 2019 – februarie 2020 se vor desfășura etapele geografice, primele 6 clasate din fiecare grupă fiind repartizate în cele 4 grupe principale pe țară, meciurile din această etapă derulându-se în perioada martie-mai 2020, iar apoi urmând turneul final, explică antrenorul Cornel Magdea.

         Echipa are în componenţă jucătoare din Năsăud, în pondere de aproape 75%, de la Dumitra, Salva, Nepos, născute 2003-2005. Cornel Magdea, promotor al acestui proiect, este un iubitor al acestui sport. „Handbalul a fost prima mea dragoste, nu se uită. În perioada 1984-1985, am jucat la Dinamo. Din cauza unei accidentări, am fost nevoit să mă las. Această echipă dă roade după trei ani de zile. Vor veni şi meciuri grele, dar ne bucurăm de acest sport extraordinar de frumos”, ne-a declarat Cornel Magdea, fiinanţist în Primăria Năsăud.

Haideți să ne susținem echipa, să arătăm că handbalul are viitor și în Țara Năsăudului! 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5