Negocierile dintre PSD şi PD-L continuă cu noi parteneri: Geoană şi Boc

Ordonanţa lui Boc nu a adus nici un fel de schimbare a relaţiilor dintre cele două filiale, PSD şi PD-L. După cum a recunoscut liderul democrat-liberal, deputatul Ioan Oltean, la conferinţa de presă susţinută la sfârşitul săptămânii, cel mai probabil, împărţirea posturilor de conducere de la nivelul judeţului va fi făcută de Comitetul Central de Conducere al coaliţiei PSD-PDL.

„Nu înţeleg ce a determinat PSD să ia decizia denunţării unilaterale a protocolului de colaborare. Din moment ce vreau să fac pace, conflictul este mai mult decât simplu. Radu Moldovan şi-a făcut mai mult decât publicitate. Vreau să văd şi eu ce elemente ale protocolului au fost încălcate. Nu cred că acest context îmi crează vreo imagine negativă”, a afirmat deputatul PD-L Ioan Oltean.

„Ne întâlnim la Bucureşti şi vom rezolva situaţia”

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a explicat şi care urmează să fie soluţia de rezolvare a situaţiei.

„Ne întâlnim la Bucureşti şi vom rezolva situaţia. În ceea ce priveşte deconcentratele, cerem acele instituţii pe care le-am negociat, niciuna în plus, niciuna în minus”, a precizat Ioan Oltean.

Astfel, negocierile vor continua cu noi parteneri: Mircea Geoană şi Emil Boc. În condiţiile în care se va ajunge ca decizia să fie luată la centru, Comitetul de Conducere se va ocupa de acest lucru. Comitetul prevăzut în documentele parteneriatului este format din şapte persoane de la PD-L şi şapte persoane de la PSD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5