NICOLAE DRAGAN

† În 27 februarie 2012 s-a stins din viaţă minunatul nostru coleg NICOLAE DRAGAN, consilier superior la Centrul de Formare Profesională din cadrul Agenţiei Pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud (AJOFM). La doar 56 de ani, când alţii încep să simtă gustul vieţii, Nicolae Dragan a trecut în nefiinţă, boala fiind cea care l-a secerat, lăsând un gol imens în sufletele noastre.

Nicu Dragan a fost colegul care a dat întodeauna un exemplu de urmat atât în viaţă personală cât şi în cariera profesională.Un om care s-a dedicat carierei cu abnegaţie şi dăruire, împletind întotdeauna rigurozitatea muncii cu aplecarea către problemele colegilor şi subalternilor săi, şi întotdeauna a intins o mână de ajutor atunci cand a fost necesar.

Nicu Dragan, un om care a iubit viaţa şi tot ceea ce înseamnă viaţă, a iubit natura si vietăţile lumii, un om plin de iubire şi care a trăit frumos şi simplu, un om care a lasat în urma sa realizări profesionale de excepţie, de care ar fi vrut să se bucure în continuare şi pe care să le vadă dezvoltându-se, a lasat colegi care işi vor aminti mereu cu drag şi dor de el.

Sub profeticul nume Nicolae, se ascunde şi, deopotrivă, se dezvăluie umbra celui care a realizat o punte peste tăcere, lăsând o urma de neşters în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut.

Intunericul nu este potrivnic luminii, este doar absenţa ei.

Suntem alături de familie şi ii dorim din tot sufletul să aibă odihnă veşnică şi somnul lin…..

„Am fost un cântec care trece

Şi sunt un cântec încetat.

Ţărână - suntem toţi ţărână...

E de prisos orice trufie

Nici o pieire nu se-amână...

Ţărână, suntem toti ţărână.”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5