Nicolae Moldovan: Regret enorm toate pagubele produse de furtună. Primăria Beclean a făcut o cerere Guvernului României

Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, a înaintat o cerere către Guvernul României pentru ajutor în urma vijeliei ce a făcut ravagii şi în oraşul de pe Someş
O comisie de la Primăria Beclean face o evaluare a pagubelor. Reamintim faptul că în urma furtunii de duminică după-masă, şi în Beclean au fost acoperişuri distruse la blocuri şi case, chiar incendii, nemaivorbind de copaci doborâţi pe maşini.
„Regret enorm toate pagubele produse de furtuna de duminică, mai ales faptul că au fost și cetațeni loviți fizic, atât în Beclean, cât și în județ sau în țară. Vă anunț că Primăria Beclean a făcut deja o cerere Guvernului României pentru decontarea unor cheltuieli de reparație, acolo unde va fi posibil, pe baza unor criterii bine stabilite. În sensul acesta, o comisie specială a Primăriei Beclean va analiza toate problemele apărute în urma furtunii puternice. Pe de altă parte, le mulțumesc tuturor beclenarilor care s-au mobilizat luni să repare stricăciunile, au fost cetățeni care au curățat aleile din fața caselor sau chiar dintre blocuri. Primăria Beclean prin Direcția de Gospodărire Comunală face tot posibilul ca domeniul public din Beclean să fie ca înainte de furtună. Prin lege noi nu putem interveni însă pe proprietate privată, deci remedierea acoperișurilor blocurilor afectate intră în sarcina proprietarilor. În schimb, ne ocupăm de tot ce reprezintă domeniu public: drumuri, trotuare, spații verzi, parc, școli, spital, ANL-uri, Băile Figa” transmite primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5