Primăria Beclean, premiată la Zilele Regio 2018 pentru proiectele cu fonduri europene. Nicolae Moldovan: Le mulţumesc beclenarilor pentru încredere

Primăria Beclean a fost premiată la Zilele Regio 2018, eveniment dedicat administrațiilor locale și organizat de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

„Am luat locul III la secțiunea “Regenerare urbană - orașe mici” datorită celor trei proiecte cu fonduri europene obținute în ultimul an, în valoare totală de 60.230.284,11 lei, și o distincție specială la secțiunea “Mobilitate urbană - orașe mici” pentru contractul semnat în valoare totală de 22.857.445,98 de lei”, transmite primarul Nicolae Moldovan.

La manifestarea la care au participat peste 100 de reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi locale, edilul beclenar a prezentat toate cele zece proiecte cu fonduri europene depuse de Primăria Beclean în ultimul an și chiar în ultimele săptămâni. Este vorba despre PMUD Drumul Gării, PMUD 2 Extinderea Mobilității, izolare termică - 9 blocuri, reabilitare Grădinița “Albă ca Zăpada”, 
modernizare Ambulatoriu, reabilitare Școala Generală “Grigore Silași” (“școala nouă”), noua Casă de Cultură, Centrul Legacy, Centru social de zi și electrificarea cu leduri pe toate străzile. 

„Sunt mândru de toată echipa aparatului administrativ și a specialiștilor implicați în elaborarea tuturor acestor proiecte europene și sunt foarte încrezător că vom reuși pe viitor să construim și mai multe împreună. Le mulțumesc tuturor și mai ales beclenarilor pentru încredere!”, declară primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]