Nicoleta Luca a cucerit publicul, cu pianul

În organizarea Primăriei municipiului Bistriţa, a Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc” Bistriţa şi a Societăţii de Concerte Bistriţa, a avut loc, în data de 25.06.2013, începând cu ora 19.00, la Sinagoga din municipiul Bistriţa, un superb şi profesionist recital de pian susţinut de consacrata, cunoscuta şi sensibila pianistă Nicoleta Luca, încântând asistenţa numeroasă şi avizată în domeniu şi culegând aplauze la scenă deschisă.
Artista a abordat un repertoriu valoros, cu pretenţii, având în program operele lui Mozart, cu Sonata în Fa major K280 şi Fantezia în Do minor K 475, urmate de Schumann cu Noveletta nr. 1 op. 21 şi Noveletta nr.8, op 21, Schubert cu Impromptus op. 142, nr.3, Enescu cu valoroasa Toccata din Suita în Re major, op. 10 şi, în final, Rachmaninov cu Preludiu op. 32, nr. 12 în Sol diez minor.
A fost o seară de delectare şi de liniştire a sufletului, un act artistic necesar la Bistriţa, savurat de un public avizat.
Felicităm organizatorii şi sperăm să devină o tradiţie, publicul bistriţean şi nu numai fiind avid de asemenea gen de muzică.
Intrarea fiind liberă, au onorat cu prezenţa mulţi melomani ai valorilor universale muzicale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]