Ninsoarea a creat probleme de trafic pe Dealul Târgului. La Mocod, un autotren a derapat!

Ninsoarea care a căzut în această după-amiază a dat de furcă şoferilor. Pe DN 17 C, traficul rutier a fost blocat pentru o perioadă de timp, pe raza comunei Dumitra. Pe banda de mers dinspre Năsăud spre Bistrița, autoturismele aflate pe banda de urcare nu au mai putut înainta. S-a intervenit cu două utilaje cu material antiderapant, iar traficul a fost reluat pe ambele benzi. Acum se circulă în condiţii de iarnă, iar Poliţia Rutieră monitorizează traficul. Utilajele intervin în continuare. 
 
 
Pe DN 17 D, la km 15, în localitatea Mocod, se circulă alternativ, pe un fir, ca urmare a unui autotren care a derapat; la fața locului polițiștii rutieri din Năsăud dirijează traficul în zonă.<
 
Recomandări din partea Poliției Rutiere vin şi pentru cei care călătoresc în zona Pasul Tihuța și pe Valea Bârgăului, dar și în alte zone montane. Astfel, șoferii trebuie să circule cu mașini echipate corespunzător pentru iarnă, viteza să fie adaptată la condițiile de drum.Traficul este monitorizat, se acționează cu utilaje de deszăpezire.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5