BN: 1100 persoane confirmate, în creştere cu 11 cazuri faţă de luni!

Până astăzi, 25 august, pe teritoriul judeţului, au fost confirmate 1100 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), în creştere cu 11 cazuri faţă de luni. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, nicio persoană nu a fost reconfirmată pozitiv.  Luni, au fost efectuate 266 de teste, toate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Avem 3.84 cazuri de îmbolnăvire la mia de locuitori, criteriu după care suntem pe locul 18 la nivel naţional!

Din cele 1100 cazuri confirmate, 925 de persoane sunt declarate vindecate. Din păcate, numărul deceselor a crescut la 79.

În judeţ, avem 40 de persoane izolate şi 350 persoane în carantină.
 
***
• Până în prezent, 56 cadre medicale (18 medici, 38 asistenți) și 21 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 74 au fost vindecate.
• 82 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 38 au fost declarate vindecate.
• Șase persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai unui centru de dializă din județ. Trei au fost declarate vindecate.
•15 persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Zece dintre acestea au fost declarate vindecate.
• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Două au fost declarate vindecate.
 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5