Un "Mulţumesc" sincer din partea elevilor şi cadrelor didactice de la CSEI Nr. 2 Bistriţa pentru Tub Integral!

SCRISOARE DE MULȚUMIRE,

Vă transmitem prezenta scrisoare de mulțumire ca semn de apreciere pentru susținerea materială acordată de către societatea dumneavoastră, S.C.TUB INTEGRAL S.R.L. Bistrița. Prin această donație ați oferit șansa achiziționării de materiale și echipamente necesare pentru îmbunătățirea serviciilor specializate de compensare prin terapii specifice pentru elevii cu dizabilități neuromotorii în vederea realizării recuperării neuromotorii adecvate prin activități de kinetoterapie. Datorită sprijinului dumneavoastră vom reuși vom reuși să dăm un plus de calitate activităților în vederea atingerii unor obiective precum: corectarea posturii și aliniamentului corporal, creșterea mobilității articulare, creșterea forței și rezistenței musculare, îmbunătățirea coordonării, controlului neuro-muscular al mișcării și echilibrului, creșterea capacității de efort. De asemenea, se va realiza personalizarea activității de kinetoterapie, sperând în dobândirea de  performanțe școlare.

Vă mulțumim pentru implicare, pentru respectul față de școală și dragostea pentru copiii cu cerințe educative speciale pe care Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr 2 Bistrița îi școlarizează.

Fie ca Sărbătorile de iarnă să vă aducă tuturor bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace și emoția acestei zile prin dragoste.

 Cu deosebită considerație,

Echipa managerială C.Ș.E.I. Nr. 2 Bistrița

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5