Biserica Ortodoxă, aproape de oamenii în suferință! Primii refugiați au ajuns la Centrul Misionar de Tineret din Sângeorz-Băi

Duminică, au sosit primii cetățeni imigranți din Ucraina care au fost cazați la Centrul Misionar de Tineret ”Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi.

Alături de părintele Paul Gavriloaie, aceștia au fost primiți de subprefectul Ioan Zăgrean și de de primarul orașului, Cătălin Bota.

"Autoritățile județene și locale prezente la fața locului au asigurat cele necesare privind cazarea, servirea mesei și necesarul de servicii medicale. Totodată, imigranții au fost informați, prin intermediul unui translator, în legătură cu locul unde se află, de ce condiții vor avea parte, dar și despre măsurile împotriva răspândirii infecției de COVID-19 care se află în vigoare în țara noastră. De asemenea, au fost asigurați că pe durata șederii lor în Centrul Misionar de Tineret ”Ioan Bunea” vor avea parte de sprijinul instituțiilor locale și județene.", se arată în comunicatul transmis de Instituția Prefectului Bistrișa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5