PSD BN a lansat campania de strângere de semnături de susținere pentru alegerile prezidențiale și parlamentare! Radu Moldovan: Marcel Ciolacu își iubește foarte mult țara și poporul!

Partidul Social Democrat - Organizația Județeană Bistrița-Năsăud a demarat acțiunea de strângere a semnăturilor de susținere pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Emil Radu Moldovan, vicepreședintele PSD și lider al social-democraților din Bistrița-Năsăud, și Gabriel Lazany, primarul ales al municipiului Bistrița, s-au numărat printre cei care și-au pus deja semnătura pe listele de susținere, alături fiindu-le liderul TSD BN – Paul Pop, consilierii municipali aleși Ștefania Stere și Darius Ilieșiu, dar și alți social-democrați și simpatizanți ai formațiunii.

“Bănuiesc că o să mă întrebați de ce Marcel Ciolacu, pentru că am văzut, a fost întrebat aseară pe mai multe televiziuni. Este un om pe care îl cunosc, un om ca și noi, dintre noi, care își iubește foarte mult țara și poporul și care în perioada scurtă de prim-ministru a arătat cu prisosință că are curajul să-și asume reforme și să găsească soluții pentru o multitudine de probleme. Va fi o bătălie cruntă. Eu împreună cu colegii mei vom face toate eforturile necesare să vorbim cu cât mai mulți oameni, să le explicăm că după 20 de ani de președinți de dreapta, așa- ziși de dreapta, că nici ei nu cred că știu foarte bine (...), România are nevoie de un președinte care să-și iubească țara și oamenii minunați care trăiesc în România. Eu sunt încrezător că domnul prim-ministru Marcel Ciolacu este un astfel de om și sper ca după 24 de ani de politică să câștigăm și noi o dată în Bistrița-Năsăud alegerile cu candidatul PSD, dar asta rămâne în dreptul oamenilor, care știu cel mai bine de ce au nevoie, și în dreptul bunului Dumnezeu, care știe întotdeauna ce e mai bine pentru fiecare dintre noi”, a declarat președintele PSD BN și al Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5