27 septembrie, Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024! A fost dat starul concursurilor de creație!

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud este partener în organizarea evenimentului și anul acesta. Vă invităm la Muzeul Bistrița să participați la activități inedite.
Curiozitatea este parte a ADN-ului uman! Vino și tu să sărbătorim împreună știința și inovația la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului!
Anul acesta, orașele Cluj-Napoca, Iași, Bistrița, Sighetu Marmației, Beclean, Năsăud, Sângeorz Băi, Pașcani și Hârlău se alătură celor peste 400 de orașe europene dedicate cercetării și inovării!
Vineri, 27 septembrie, te invităm să explorezi alături de noi universul fascinant al cunoașterii!
Vei avea parte de:
Prezentări captivante
Expoziții interactive
Experimente spectaculoase
Interviuri cu oameni de știință
Concursuri antrenante
Ateliere creative și jocuri educative
Ne pregătim cu multe surprize și activități pe care nu le vei uita prea curând! Nu rata șansa de a-ți alimenta curiozitatea și de a descoperi minunile științei!

***
Dragi elevi, a fost dat startul unei noi ediții a concursului de creație în cadrul Nopții Cercetătorilor Europeni - Science4Future-III! Ce trebuie să faci? Alege orice tehnică dorești – desen, pictură – și creează o lucrare care să reflecte viziunea ta asupra temei. Este momentul să ne arăți cum vezi tu începutul cercetării chiar din băncile școlii!
De data aceasta, tema concursului este „Cercetarea începe în școală” , iar înscrierile se fac pe două categorii: Gimnaziu și Liceu.
Lucrările voastre pot fi încărcate până în data de 25 septembrie 2024, ora 24:00 prin formularul disponibil pe pagina noastră de internet https://noaptea-cercetatorilor.eu/concursuri/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5