La mulți ani, Liceului Tehnologic "Grigore Moisil"! Mii de elevi educați de dascăli dedicați, într-o jumătate de secol!

Ziua Educației a fost una specială la Liceul Tehnologic Grigore Moisil, care a aniversat, printr-un eveniment de suflet, cu o puternică încărcătură emoțională, 50 de ani de la înființare.

         Alături de echipa managerială – director Sorina Cazac și directorul adjunct Marilena Bogdan  - la celebrarea celor 50 de ani de educație, tradiție și reușite, au fost vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud – Camelia Tabără, inspectorul școlar general Cristi Nicula, inspectorul școlar pentru proiecte educaționale – prof. dr. Doina Macarie, prof. Georgeta Borș, inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație – fost director al instituției de învățământ, primul director al Liceului – doamna Adriana Pleșa, alături de actuali și foști profesori și directori, elevi de ieri și de azi.

         “Dragi profesori, elevi și absolvenți ai Liceului Tehnologic Grigore Moisil,

         Sărbătorim 50 de ani de când acest liceu și-a deschis porțile pentru tinerii dornici de cunoaștere și dezvoltare. Jumătate de secol înseamnă mii de elevi care au pășit încrezători pe drumul cunoașterii, mii de visuri care au prins aripi în sălile noastre de clasă și nenumărate amintiri care se regăsesc în fiecare colț al acestui loc special.

Liceul Tehnologic "Grigore Moisil" a fost și va rămâne un cămin al prieteniei, al descoperirii, al creșterii personale și al pasiunii pentru cunoaștere. Aici, sub îndrumarea neobosită a profesorilor, elevii au fost încurajați să-și depășească limitele, să-și urmeze visurile și să devină cei mai buni versiuni ale lor. Fiecare dascăl a lăsat o amprentă profundă în sufletele celor care i-au trecut pragul, oferind nu doar informație, ci și dragoste, răbdare și înțelepciune.

La aniversarea celor 50 de ani, privim înapoi cu recunoștință la toți cei care au contribuit la povestea noastră – profesori, elevi, părinți, parteneri și comunitate. Vă mulțumim că ați pus umărul la clădirea unui viitor mai bun, la formarea unor oameni capabili și responsabili.

Astăzi ne bucurăm, celebrăm și ne îmbrățișăm amintirile. În toți acești 50 de ani, Liceul Tehnologic Grigore Moisil a fost o sursă de inspirație, de inovație și de educație de calitate. Cu toții suntem parte din această poveste, o poveste scrisă cu devotament, muncă și iubire.

La mulți ani, Liceului Tehnologic "Grigore Moisil"! La mulți ani tuturor celor care au făcut și fac parte din această frumoasă familie!”, a fost mesajul transmis de către inspectorul școlar general Cristi Nicula.

         Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud a oferit o Diplomă aviversară Liceului Tehnologic Grigore Moisil Bistrița pentru 50 de ani de continuitate și excelență în îmvățământul bistrițean.

         “Ce poate fi mai frumos decât să-ți petreci Ziua Educației într-o școală ce-și aniversează 50 de ani. Câte amintiri, câtă emoție...”, a punctat vicepreședintele Camelia Tabără.

         În cadru festiv, a fost reiterat faptul că Biblioteca Liceului “Grigore Mosil” se va numi Victoria Fătu-Nalaţiu, în cinstea distinsei doamne care a activat peste 30 de ani la această instituție de învățământ și care a adus numeroase premii prin intermediul Cercului de grafică şi pictură.  

         Momente artistice au fost oferite, în dar, de elevii Liceului de Muzică “Tudor Jarda” Bistrița, directorul Raluca Mărginean profesând, pentru o perioadă de timp, la școala aniversată.

Dorim elevilor, profesorilor, echipei de la "Grigore Mosil" să aibă rezultate frumoase în continuare, să rămână mereu adaptați cerințelor actuale de pe piața muncii, să înfrunte provocările! Proiecte personale și profesionale de succes tuturor!  

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5