Paul Știr a depus jurământul pentru al patrulea mandat de primar al comunei Căianu Mic: Cu încredere în Dumnezeu, continuăm munca pentru frumoasa noastră comunitate!

Paul Știr a fost învestit astăzi pentru al patrulea mandat de primar al comunei Căianu Mic, fiind primul ales local din Bistrița-Năsăud care depune jurământul în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024. De asemenea, în ședință festivă a fost constituit și Consiliul Local Căianu Mic, noii consilieri depunând jurământul de credință.

La ceremonie, alături de primarul Paul Știr, au fost subprefectul Decsei Atilla și reprezentanți ai Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, primarul Becleanului - Nicolae Moldovan, angajați ai Primăriei Căianu Mic, Adrian Solcan - directorul Filialei Bistrița-Năsăud a Asociației Comunelor din România, dar și frumoasa familie a edilului.

"Cu încredere în Dumnezeu, continuăm munca pentru frumoasa noastră comunitate! Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!", a fost mesajul transmis de primarul Paul Știr.

Îi dorim un mandat plin de reușite, cu proiecte ambițioase în folosul comunității, cu sănătate, energie și asumare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5