Inspectorul școlar general prof. Cristian Nicula este propunerea pentru funcția de viceprimar al orașului Beclean

Primarul Nicolae Moldovan a anunțat că la nivelul Consiliului Local Beclean a fost discutată o majoritate, iar propunerea pentru funcția de viceprimar este profesorul Cristian Nicula, inspector școlar general.

"Noi vom avea o propunere. Suntem aici, am creat deja majorități în Consiliul Local, nu e niciun secret. Va avea loc ședința de constituire cu supleanți, cu cei care  nu au fost validați de judecătorie, și în momentul acela în Consiliul Local se va alege noul viceprimar. Sigur, putem să divulgăm propunerea noastră, nu-i nicio problemă, a majorității din Consiliul Local, este domnul Cristian Nicula, inspectorul școlar general din Bistrița-Năsăud. Trebuie să trecem de votul Consiliului. (…) Haideți să lăsăm lucrurile să meargă, să vedem votul oamenilor, așa este corect”, a menționat primarul Nicolae Moldovan.

Potrivit acestuia, dacă în 1 Decembrie, județul Bistrița-Năsăud va decide în dreptul listei PSD, iar Nicolae Moldovan va fi ales senator, la momentul în care va deveni incompatibil cu funcția de ales local și ar urma să se retragă, viceprimarul va trece de drept primar interimar, așa cum s-a întâmplat și în orașul Sângeorz- Băi.

 

Comentarii

10/10/24 16:48

Să fie numai demn acest domn Nicula. În ultimul timp a cam dat dovadă pe la ISJ ca e ușor de manevrat și destul de subțirel. Să sperăm ca va fi mai onorabil la Primărie. Să mergi pe un post atât de greu la Beclean fără concurs e o căciulă destul de greuta, dar….timpul ne va da răspuns.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5