Traian Simionca a fost învestit pentru al patrulea mandat de primar al comunei Livezile

Traian Simionca a fost învestit cu al patrulea mandat de primar al comunei Livezile, iar încrederea covărșitoare pe care electortatul i-a acordat-o va însemna tot atâtea responsabilități pentru locuitorii fiecărei localități. Ceremonia festivă a avut loc la căminul cultural din localitate, în prezența secretarului general al Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud – Carmen Toderașc și a consilierului juridic Ana Dorhoi, a primarului orașului Beclean – Nicolae Moldovan, a preoților ortodocși din parohiile comunei, a echipei manageriale a Școlii Gimnaziale Livezile, dar și a numeroșilor invitați.
“Învestirea aceasta și jurământul trebuie respectat de toți cei care ne-am angrenat. Având în vedere că avem un scor de 90%, ne pune și mai mult pe gânduri de a face cu mult mai mult decât până acum, și de a sta la dispoziția cetățenilor, pentru a dezvolta această comună frumoasă și satele componente. În calitate de primar, în primul rând, mulțumesc tuturor care ne-ați votat și nu ne-ați votat. Mulțumesc tuturor care ați avut încredere în noi. Mulțumesc, în primul rând, familiei care îmi este alături și de multe ori. (...) Sper ca în următorii patru ani să facem o comună mai înfloritoare și oamenii să aibă încredere în noi, să facem mai mult pentru că și-au pus speranța în noi”, a declarant Traian Simionca.
Edilul s-a referit la o parte din proiectele de dezvoltare care sunt în derulare la nivelul comunei, de la infrastructura rutieră, rețele de apă și apă uzată, LInia verde de transport public între Bistrița și Livezile, școlile din LIvezile și Dorolea, cadastrarea, Planul Urbanistic General, amenajarea de trotuare și reabilitarea clădirii Primăriei LIvezile.
Nicolae Moldovan, primarul Becleanului, a menționat că secretul unei administrații este unitatea comunității - administrație, școală, biserică, mediu de afaceri, dar și puterea cu care este învestit primarul pentru a-și implementa proiectele. "Traian Simionca este un luptător. Fiți lângă el!", a declarat Nicolae Moldovan.
Consiliul Local Livezile are în componență 12 aleși locali PSD, un ales local de la PNL și doi consilieri locali de la Alianța PMP-USR-Forța Dreptei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5