Bucuria culorilor la Târgul de toamnă de la Grădinița cu Program Prelungit "Rază de Soare" Bistrița

Educatoare Larisa Moldovan

Toamna fascinează și încântă întotdeauna prin frumusețea și strălucirea culorilor.
Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ,, Rază de Soare,, - Bistrița , îndrumați de doamna director - Farcaș Viorica și doamnele educatoare : Șot Rolanda, Andreica Victoria, Ciorba Camelia, Vlașin Ana-Maria , Nerges Cristina , au organizat în incinta grădiniței ,, Târgul de toamnă,, ,la care au participat părinți, bunici, invitați și s-au bucurat de roadele minunate ale acestui anotimp bogat, toamna.
​Prăjituri de casă, zacuscă, murături, gemuri, compoturi, ,flori, legume și fructe de sezon, decorațiuni, aceasta a fost oferta de bunătăți pregătită cu mult drag de părinți, cadre didactice și copii pentru toți cei care au avut plăcerea să petreacă împreună cu noi o după-amiază însorită de toamnă.
Am fost impresionate de creativitatea și entuziasmul tuturor celor implicați, de varietatea ideilor și de utilizarea diferitelor tehnici de realizare și expunere a produselor.
Un astfel de eveniment evidențiază importanța colaborării cu familia, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi în grădinița noastră este dovada vie a unui parteneriat real și fructuos grădiniță – familie – comunitate.
Atmosfera creată și expoziția de produse realizată în cadrul Târgului de toamnă organizat de Grădinița cu Program prelungit ,, Rază de Soare,, Bistrița, au stârnit mare interes și voie bună în rândul participanților și au adus multă bucurie în ochii copiilor, care au fost răsplătiți pentru întreaga muncă depusă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5