Avocatul Ștefania Stere, viceprimar al municipiului Bistrița! Primarul Gabriel Lazany: A doua funcție de viceprimar a fost oferită PNL

Ștefania Stere (PSD) a fost aleasă viceprimar al municipiului Bistrița. Consiliul Local Bistrița, reunit în ședință extraordinară de îndată, a aprobat propunerea social-democraților, proiectul în integralitate întrunind 17 voturi "pentru". Avocat de profesie, în vârstă de 44 de ani, este președintele Organizației de Femei a PSD Bistrița.
"Vreau să o felicit pe colega mea, Ștefania Stere pentru noua demnitate, aceea de viceprimar al municipiului Bistrița. Mă bucur, de asemenea, că în mandatul meu avem, în premieră la nivel de municipiu, prima femeie în calitate de viceprimar al orașului. Este un lucru important, este o perioadă când vom avea foarte, foarte mult de lucru. O cunosc pe Ștefania de foarte mult timp, o cunosc pe Ștefania de foarte puțin timp, în calitate de om politic, dar știu că niciodată nu s-a tras înapoi de la muncă și atunci cred că vom face echipă foarte bună", a declarat primarul Gabriel Lazany.
"Mulțumesc foarte mult pentru încrederea acordată. Fără sprijinul domnului primar nu aș fi fost aici. A avut încredere că o femeie poate să ocupe acest loc și mi-a acordat tot sprijinul. E adevărat, sunt prima femeie viceprimar al municipiului Bistrița și este o mare responsabilitate. Este o premieră. Îmi doresc să avem un mandat foarte productiv, mandat în care să muncim împreună ca o echipă, un mandat din care bistrițenii să înțeleagă că tot ce am spus în campanie se va și întâmpla", a precizat Ștefania Stere.
În ceea ce privește a doua funcție de viceprimar, Gabriel Lazany a menționat că ar fi preferat să fie ales în aceeași ședință. Practic, postul de viceprimar a fost oferit Partidului Național Liberal, pentru că "este dorința și a cetățenilor din municipiul Bistrița, având o pondere însemnată la vot", iar împreună se pot face "proiecte bune pentru bistrițeni și pentru oraș".
Pentru funcția de administrator public, sunt discuții cu mai multe persoane. "Este o decizie foarte importantă pentru că administratorul public, ca și viceprimarul, trebuie să fie un sprijin pentru pentru primar și nu mă grăbesc, pentru că din momentul de față faptul este că deja avem un viceprimar, mi-a dat un sentiment de liniște și de confort, pentru că altfel nu puteam să părăsesc orașul. Sunt foarte multe evenimente care necesită în permanență, chiar și noaptea, prezența primarului. Ați văzut că am avut foarte multe vizite ale urșilor în teritoriu și primarul trebuia să semneze toate procesele-verbale, chiar să fie de multe ori la fața locului. În momentul în care părăsesc orașul, nu ar fi avut cine să țină locul, de aceea am și insistat ca să avem cel puțin un viceprimar începând de astăzi. Vedeți, consiliul local trebuie să fie funcțional. Am constituit comisiile, Primăria trebuie să fie funcțională pentru că nu ne permitem să pierdem nici măcar o zi", a declarat Gabriel Lazany.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5