Aurel Horea a fost învestit cu al șaselea mandat de primar al comunei Ilva Mică

Aurel Horea a depus jurământul pentru al șaselea mandat de primar al comunei Ilva Mică, în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Local. Imstituția Prefectului a fost reprezentată de către consilierul juridic Claudiu Boca. Alături de primarul Aurel Horea a fost primarul Nicolae Moldovan, cel care dechide lista PSD BN pentru Senat.
"Constituirea noului Consiliu Local Ilva Mică și depunerea jurământului de către domnul primar Aurel Horea marchează începutul unei noi etape administrative în comună", este mesajul pe pagina de facebook a Primăriei Ilva MIcă.
"Azi am participat cu bucurie la ceremonia de învestire a bunului meu prieten Aurel Horea în funcția de primar al comunei Ilva Mică la cel de-al 6-lea mandat și constituirea noului Consiliu Local Ilva Mică. Mult succes în noul mandat!", a menționat primarul Nicolae Moldovan.
În Consiliul LOcal Ilva Mică, repartizarea mandatelor de consilieri locali este în formula: Partidul Social Democrat- 11 consilieri; artidul Național Liberal -1 consilier; Uniunea Salvați România- 1 consilier local.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5