Ioan Oltean, trimfător: Avem Guvern!

Cabinetul condus de Mihai Răzvan Ungureanu a fost învestit de Parlament, prin votul exprimat. “Avem Guvern!”, a anunţat Ioan Oltean pe holurile Parlamentului. Secretarul general al Partidului Democrat Liberal, deputatul Ioan Oltean, a anunţat că au fost 237 de voturi “pentru” şi două voturi “împotrivă”. Pentru învestirea Guvernului, erau necesare 232 de voturi “pentru”.

Votul parlamentarilor Puterii a fost supervizat de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, acelaşi Ioan Oltean, care a stat cu ochii pe senatori şi deputaţi în timp ce aceştia îşi exprimau votul care, conform regulamentului, ar trebui să fie secret.

Noul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu, a spus în plenul reunit după anunţul că Guvernul a obţinut încrederea Parlamentului că speră ca el şi miniştrii săi să nu îi dezamăgească pe parlamentari.

“Îmi dau seama cât de greu poate să fie, că această greutate se împarte cu membrii Cabinetului meu, vom fi întodeauna acolo unde am promis pentru cetăţenii acestei ţări”, a afirmat el.

Comentarii

09/02/12 16:34
TEODOR

Nu i-a fost rusine acestui vataf sa stea langa urne ca un securist din anii 60 ?E vorba de ,,tovanstor "

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5