„Bucătăria Hoinară” la Bistriţa!
Marţi, Hotelul Metropolis va găzdui, de la ora 19, lansarea albumului de fotografie „Bucătaria Hoinară”, semnat de Răzvan Voiculescu. Evenimentul va fi prezentat de scriitorul Dorel Cosma şi include şi prezentări marca Horia Simon – „bucătar hoinar” şi chef în cadrul Hotelului Metropolis. “Bucătăria Hoinară” este un album de fotografie şi de gusturi şi adună în paginile sale călătoria şi gastronomia, Banatul cu Patagonia, iarba de acasă cu verdele de Papaya şi creveţii jumbo cu Mocăniţa. Cititorii vor fi ispitiți cu o colecţie de “popasuri de bucătărie” în toate regiunile din România, în locuri fermecătoare – unele dintre ele puţin cunoscute. Se găteşte în gospodării ţărăneşti şi şoproane părăsite, pe malul Dunării, pe plaja de la Portiţa sau în mlaştina Letea. Albumul este însoţit de un DVD cu making-of. Filmul este realizat de Şerban Georgescu.
Citiţi şi:
- Fii (cu) Chef în Ținutul Contelui Dracula! Premii în bani pentru cei de pe podium!
- 10 mâncăruri thailandeze pe care trebuie să le încerci măcar o dată
- Bucătăria tradiţională agrieşeană
- Felicitări! Bistriţeanul Ionuț Moldovan a primit trei cuțite la cel mai audiat show culinar
- Pete de poezie în bucătăria Casei Corpului Didactic cu Ioana Bradea şi Dan Coman
Adaugă comentariu nou