Percheziţiile pe tema prostituţiei masculine ar fi ajuns şi la Bistriţa

Una dintre cele mai vaste operaţiuni de anihilare a unei reţele de proxeneţi, prostituţie masculină, pedofilie, dar şi clienţi ai acestora, a fost declanşată joi., scriu ziriştii de la Puterea. Potrivit aceleiaşi surse, un număr de 250 de poliţişti şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au efectuat 24 de percheziţii în mai multe localităţi din ţară, pentru a pune în aplicare cele 27 de mandate de aducere. Percheziţiile s-ar fi derulat joi în Constanţa, Giurgiu, Maramureş, Ilfov, dar şi la Bistriţa.

Acţiunea a vizat o cauză ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de prostituţie, proxenetism şi act sexual cu un minor. Din materialul probator administrat a rezultat că în activitatea infracţională sunt implicate mai multe persoane, în calitate de proxeneţi, tineri bărbaţi care practică prostituţia şi clienţi ai acestora. Unele dintre aceste persoane desfăşoară atât activităţi de proxenetism, cât şi de prostituţie.

Printre cei implicaţi în reţea se numără Doru Iuga, director programe la OTV, dar şi oamenii de afaceri Klaus Zander şi Andrei Staicovici.

Surse judiciare apropiate anchetei susţin că ancheta privind reţeaua de prostituţie cu băieţi este legată de celebrul caz de crimă din 2004 de la Ciolpani. Atunci, un băieţel în vârstă de 12 ani a fost violat, torturat şi ucis fără ca autorul să fie descoperit până în prezent.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5