Sângeorz Youth Fest, trei zile de poveste în oraşul-staţiune

Trei zile de poveste la Sângeorz-Băi. Un grup de tineri, în strânsă colaborare cu primarul Traian Ogâgău, şi cu sprijinul Primăriei, au reuşit să organizeze un festival nemaivăzut în oraşul-staţiune. Muzică bună şi activităţile recreative au fost la ordinea zilei în cele trei zile de festival. Sângeorzul a renăscut parcă, vineri, savurând muzica lui Emeric Imre.

După mulţi ani, filmul a revenit la Sângeorz, „România Neîmblâzită” a rulat pe ecranul instalat în parcul staţiunii, spre uimirea copiilor, prezenţi în număr mare. Sâmbătă a fost seara de rapp, trupe autohtone au urcat pe scena SYF şi au electrizat atmosfera. AudioState au încheiat a doua seară de festival cu un moment ce a indus o atmosferă de Untold.

Ultima zi de festival a adus pe scena din parc, trupa Vinyl, o trupă de studenţi care au creat o atmosferă incendiară. După succesul de sâmbătă, Littlemouth, unul dintre membrii AudioState a revenit pe scenă pentru a încheia festivalul.

Fiecare seară de festival s-a încheiat cu un foc de tabără. Au fost trei zile în care oraşul s-a trezit. Decoraţiunile din parc şi activităţile din timpul zilei, au creat o atmosferă plăcută şi au scos lumea din casă la un eveniment inedit, care are toate şansele să se dezvolte în anii ce vor urma.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5