Noi facilităţi prin SEAP

Agenţii economici şi autorităţile contractante care utilizează Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) beneficiază de noi facilităţi, începând cu această lună. Astfel, agenţii economici pot opta pentru primirea de notificări transmise prin e-mail atunci când apar modificări referitoare la procedurile de atribuire, efectuate de autorităţile contractante. De asemenea, ei beneficiază de gratuitate în privinţa subscrierii la notificări, în limita a 50 de subscrieri lunare.

Autorităţile contractante pot opta atât pentru introducerea pasului minim de licitare, cât şi pentru prelungirea duratei de licitare a ultimei runde. Informaţiile referitoare la valoarea pasului de licitare şi la prelungirea duratei de licitare a ultimei runde vor fi introduse în detaliul licitaţiei electronice publicate şi în invitaţia de participare la această etapă transmisă prin mijloace electronice. Introducerea pasului minim de licitare are drept efect obligarea operatorilor economici să îşi modifice ofertele, în sensul îmbunătăţirii acestora, cu cel puţin valoarea pasului de licitare.

În cazul procedurilor de atribuire desfăşurate online sau offline cu faza finală de licitaţie electronică, în momentul stabilirii anunţului de participare, respectiv a invitaţiei de participare, autorităţile contractante au posibilitatea de a opta pentru moneda în care operatorii economici trebuie să depună ofertele financiare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5