Noi măsuri referitoare la tratamentul pacienților pe perioada stării de urgență!

Au fost stabilite noi măsuri referitoare la tratamentul pacienților pe perioada stării de urgență! În data de 7 aprilie a.c., a fost emis Ordinul Comandamentului Acțiunii nr. 74553, conform căruia s-au stabilit următoarele măsuri privind tratamentul pacienților pe perioada stării de urgență, și anume: - Se suspendă internările pentru intervenții chirurgicale, alte tratamente și investigații medicale care nu reprezintă urgență și pot fi reprogramate, din toate unitățile sanitare cu paturi, publice sau private - Se suspendă consultațiile și tratamentele care pot fi reprogramate sau programabile, în toate structurile ambulatorii, atât publice, cât și private.

Comentarii

08/04/20 10:48
cititor

Am inteles asta, dar ce se intampla acolo unde li s-au expirat " Scrisorile medicale " ptr medicatia care nu se elibereaza decat numai dupa efectuarea consultului de specialitate al medicului curant ( diabet, boli psihice, inima... etc. ) si medicul de familie nu poate emite reteta fara aceasta scrisoare medicala , iar programarile la doctorii din policlinica sunt supendate ... ?
Cine poate lamuri acest aspect sa stim si noi , ca daca suni la spital, nu raspunde nimeni si daca le scri pe siteul lor, ti se raspunde ca trebuie sa te planifici online... cand va fi permis... ATAT .
Ce se intampla cu acesti bolnavi, care raman fara medicatie ? Cine-i preia daca intra in " criza medicala " opri daca " crapa " ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5