Noii aleşi din CJ BN şi-au primit certificatele doveditoare. Patru nume noi la PSD

Aleşii judeţeni şi-au primit astăzi, în cadrul unei şedinţe festive de la Palatul Administrativ, certificatul doveditor pentru calitatea de consilier judeţean, în urma scrutinului din 5 iunie. Singurii absenţi au fost deputatul Adriana Doina Pană şi senatorul Ioan Deneş, care şi-au formulat deja cererea de renunţare la acest statut de ales local.

Certificatele le-au fost înmânate de către judecătorul Alexandru Petrişor, preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Bistriţa-Năsăud.

„Iată-ne la finalul unui ciclu electoral destul de complicat, în care o campanie electorală atipică, caracterizată printr-o acalmie relativă, a fost compensată de problemele pe care le-au ridicat modificările legislative în materie electorală. Sper din toată inima ca data de astăzi - 13 iunie – să fie una fastă pentru viitorul Consiliu Judeţean, numărul 13 să nu aibă semnificaţia cunoscută de toată lumea. Pe de altă parte, fiind un moment festiv, este locul să transmit felicitările mele şi ale Biroului Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud celor care, iată, au izbândit în lupta electorală, adjudecându-şi mandatele de consilieri judeţeni. Vă doresc dumneavoastră, dar şi celor care în calitate de supleanţi vor ocupa unele dintre fotoliile de consilieri judeţeni, să aveţi un mandat fructuos, caracterizat prin pace şi armonie, care să vă creeze condiţiile optime pentru a desfăşura proiectele pe care vi le-aţi propus şi pentru a lucra cu folos pentru această obşte”, le-a transmis judecătorul Alexandru Petrişor.

 La şedinţa festivă au participat prefectul Ovidiu Frenţ şi subprefectul Ciui Terente, care i-au felicitat atât pe cei care au ajuns pentru prima dată în această demnitate, cât şi pe cei care-şi continuă activitatea în zona administrativă.

        „Vreau să mulţumesc întregului grup care a lucrat în cadrul Biroului Electoral Judeţean, Autorităţii Electorale Permanente, colegilor mei din Instituţia Prefectului. A fost o muncă începută în urmă cu trei luni, bazată pe reglementări noi. Opinia ema este că a fost cea mai civilizată, transparentă şi democratică rundă electorală, atât prin prisma campaniei electorale, cât şi prin prisma rezultatelor, a derulării zilei de vot şi a ceea ce a urmat.

         Sunteţi obligaţi ca această treaptă pozitivă pe care am parcurs-o cu toţii în organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale din 5 iunie să fie concretizată şi într-o activitate benefică cetăţenilor din judeţul nostru. Sunt convins că va fi aşa pentru că acoperiţi şi teritorial şi profesional şi ca experienţă, şi ca şi categorii de vârstă şi sex tot ce înseamnă proiecţia comunităţii mari, a noastră a tuturor, a cetăţenilor din Bistriţa-Năsăud. Vă doresc mult succes în activitate şi sper ca această masă care nu are întrerupere să fie un circuit al ideilor. Voturile pe care l-aţi primit vă onorează, dar vă şi obligă şi se vor transforma în proiecte, idei şi în foarte multă muncă”, a subliniat prefectul Frenţ. Potrivit acestuia, şedinţa de investire va fi programată după ce vor fi publicate în Monitorul Oficial rapoartele financiare.

         De pe lista PSD, vor fi înlocuiţi patru aleşi, în urma renunţării acestora. Astfel, locurile ocupate pe listă de Doina Pană, Ioan Deneş, Bogdan Ivan şi Oana Prislopan, vor fi ocupate, în ordine, de Flaviu Giurgiuca (director GAL Ţara Haiducilor, Beclean), Mihai Forai (director Liceul Tehnologic Agricol Târlişua), Angelo Manea (inspector şcolar istorie), Ramona Salak (inspector şcolar pentru limba şi literatura română).

         Foarte probabil, vicepreşedinţi ai CJ BN vor fi Alexandru Pugna şi Ioan Ţintean.

 

PSD

1.Emil Radu Moldovan

2.Adriana Doina Pană - deputat

3.Alexandru Pugna – vicepreşedinte CJ

4.Ioan Deneş - senator

5.Maria Ulecan – consilier parlamentar

6.Ioan Fechete  - fost director Casa Judeţeană de Pensii

7.Bogdan Gruia Ivan - purtătorul de cuvânt CJ

8.Oana Ancuţa Prislopan – consilier preşedinte CJ

9.George Pop – director în Primăria Beclean

10.Anghel Niculae – fost primar Coşbuc

11.Andrei Suciu – medic Lechinţa

12.Ileana Moldoveanu – director economic Sângeorz Băi

13.George Cicedea – administrator (Năsăud)

14. Doreta Oltean – administrator

15.Ciprian Ceclan – director Dezvoltare (Uriu)

16.Nicolae Lupşan – fost primar Leşu

17.Vasile Puica – director şcoala Telciu

18.Alin Demian – consilier parlamentar (Coşbuc)

19.Gabriel Dan Birişiu – dentist Rodna

PNL

1.Eugen Curteanu – jurist

2.Doris Moldovan – administrator

3.Gheorghe Scuturici – administrator

4.Monica Săsărman – avocat

5.Dumitru Mureşan – fost primar Năsăud

6.Vasile Marc – profesor Beclean

7.Dorel Avram – administrator (Maieru)

8.Robert Sighiartău – administrator

9.Florin Moldovan – administrator firmă consultanţă

ALDE

1.Ioan Ţintean – fost director AJFP BN

2.Constantin Braşoveanu – director AFIR BN

3.Mirela Cârcu – farmacist Sângeorz Băi

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5