Noile obiective ale CS Gloria B-N pentru următoarele două sezoane: podium şi lupta pentru titlu

Preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat că îşi doreşte să asigure, pentru perioada următoare, finanţarea necesară pentru CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, astfel încât echipa de handbal feminin să aibă obiective de performanţă la un alt nivel.
„În urma discuţiilor cu grupurile politice din Consiliul Judeţean şi cu aparatul de specialitate, ne drorim să asigurăm condiţiile necesare pentru a trece la un alt nivel de performanţă. Am stabilit şi obiectivele. Pentru anul următor, podiumul, locurile I – III şi pentru sezonul 2022-2023, lupta pentru titlu. E o dorinţă a mea personală dacă bunul Dumnezeu va vrea s-o îndeplinească e bine, dacă nu, asta e. Eu am anunţat că în 2024 predau cu politeţe şi cu toată deschiderea inventarul şi activitatea de la Consiliul Judeţean celui care va fi ales de cetăţeni şi mi-aş dori foarte tare ca până atunci, pe lângă Sala Polivalentă, baza sportivă de tip 1 – care vor fi gata – şi vom vedea dacă vom găsi soluţii pentru stadion şi pentru stadionul de atletism, să las în urma mea în judeţ un titlu la un sport de echipă, în istoria lui”, a menţionat preşedintele Radu Moldovan.
Preşedintele CJ a anunţat că, alături de partenerii clubului, au fost asigurate resursele logistice şi de finanţare, au fost făcute transferuri de rigoare şi au fost purtate discuţii cu un antrenor, cu „un CV foarte bun” care a acceptat obiectivele.
În paralel, clubul va participa din toamnă la competiţiile pentru junioare IV, unde va fi desemnată o echipă din cele 16 de la nivel de judeţ, dar şi pentru junioare III, II, I, unde echipele sunt formate la LPS Bistriţa.
De asemenea, vor fi sprijinite secţiile de atletism, gimnastică ritmică, taekwondo, mai ales prin prisma rezultatului formidabil obţinut de Liana Musteaţă la Campionatul European.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5