Norica Nicolai, despre cererea lui Becali către Pivniceru: Acelaşi tip de abordări ca ale preşedintelui Băsescu

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a răspuns afirmaţiilor lui George Becali legate de rugămintea adresată ministrului Justiţiei Mona Pivniceru de a nu-l desemna pe Claudiu Dumitrescu şef la DNA, ea susţinând că acesta are ,,acelaşi tip de abordare ca preşedintele Traian Băsescu”, relatează NewsIn.

Jurnaliştii au întrebat-o pe europarlamentarul ALDE Sarah Ludford dacă ea consideră că afirmaţiile lui George Becali prin care o roagă pe ministrul Justiţiei Mona Pivniceru să nu îl desemneze procuror general la DNA pe Claudiu Dumitrescu (cel care a instrumentat dosarul ,,Valiza”) sunt o intruziune în afacerile justiţiei, europarlamentarul PNL Norica Nicolai a susţinut că "acestea fac parte din acelaşi tip de abordare ca ale preşedintelui Traian Băsescu".

,,Am şi eu o întrebare. Procurorul care i-a instrumentat un dosar de corupţie domnului Becali candidează pentru funcţia de procuror general la ICCJ? Nu ştiu cine este. (...) Păi cred că face parte din acelaşi tip de abordări ca ale domnului preşedinte Traian Băsescu”, a punctat aceasta.

Jurnaliştii au insistat să primească un răspuns din partea europarlamentarului Sarah Ludford, aceasta precizând că nu cunoaşte subiectul.

,,Nu citesc presa din România, aşadar nu ştiu despre faptele pe care mi le relataţi. Îmi pare rău. Nu pot comenta”, a subliniat europarlamentarul.

Europarlamentarul Norica Nicolai a susţinut că ,,amândouă suntem europarlamentari, iar dna Ludford care nu cunoaşte situaţia nu înţelege să vă dea un răspuns”.

Comentarii

19/10/12 11:28
erterhtrethrehrthrth

Spuneti-i domnului "Jiji"... ca "nici oile nu beau apa de unde zbiara magarul" ... !

19/10/12 12:36
Vizitator

Prin "oi" insine! Aceasta este mai nou deviza liberalilor, dupa ce s-au pricopsit cu un individ precum Jiji Becali. De fapt, cum e turcul si pistolul. Crin Puturosul, un chiulangiu de-o nesimtire crasa nu are nimic in comun cu liberalismul. Nici macar dupa ce a fost uns presedinte al senatului ca "rasplata" pentru performanta de recordman in chiul, neispravitul, a absentat (ostentativ oare? sau din dorinta de a nu pierde statutul de chiulangiu notoriu) chiar si de la deschiderea sesiunii parlamentare din aceasta toamna. De fapt ce a mai ramas din PNL-ul condus de somnambulul Crin? O adunatura de indivizi dubiosi, pusa de tembelul Crin la indemana securistului Felix Motanul. Alt securist pe nume Ghise cu o pancarta pe spate isi face numarul de circar pe strazile capitalei sau pe holurile parlamentului pe post de clovn. Asta-i PNL-ul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5