Notarul Gabriel Groza, în PNL: Nu am venit pentru vreo funcţie. Vreau să-mi achit nota de plată faţă de oraşul meu

Notarul bistriţean Gabriel Sorin Groza a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că s-a înscris în Partidul Naţional Liberal şi că va încerca să-şi achite nota de plată faţă de oraşul natal, asta pentru că Bistriţa i-a oferit tot ce şi-a dorit.

         „Nu am fost membru al niciunui partid politic. Înscrierea mea în PNL a venit ca un fapt firesc. Normal, ca un reflex necondiţionat, deoarece atât profesia mea de jurist, cât şi ocupaţia de notar public, după părerea mea, au o puternică trăsătură liberală. Pentru cei care mă cunoaşteşţi şi penbtru cei care nu mă cunoaşteţi, trebuie să ştiţi că în întreaga mea activitate notarială am respectat cu stricteţe unele principii, de multe ori chiar cu încăpăţânare, care se suprapun perfect pe principiile liberale”, a declarat notarul Groza.

         Acesta a menţionat că ajungând la o anumită experienţă de viaţă şi profesională a luat decizia de a se înscrie în cadrul PNL, pentru ca împreună cu noii colegi liberali să implementeze un program cu finalitatea de dezvoltare a oraşului Bistriţa, ridicarea calităţii vieţii. „Neapărat să facem din Bistriţa un oraş atractiv. Mie Bistriţa mi-a dat absolut tot ce mi-am dorit. Am considerat că a sosit momentul să-mi achit nota de plată faţă de oraşul meu. De aceea am considerat să intru în viaţa politică alături de PNL”, a mai precizat notarul Gabriel Groza.

         El a menţionat că nu a venit în PNL pentru vreo funcţie şi că nu se va înscrie în cursa internă pentru candidatura pentru funcţia de primar al Bistriţei. „Funcţia politică pentru mine nu este un scop în sine, e un vehicul, mobil, care te poate duce să-ţi atingi obiectivele. Obiectivele noastre şi ale PNL trebuie să fie pentru Bistriţa şi pentru bistriţeni”, a spus Groza.

         Notarul bistriţean are drept aspiraţii  ancorarea  Bistriţei medievale în secolul XXI,  „şi nu în Evul mediu”, şi convingerea tinerilor bistriţeni de a se întoarce acasă după finalizarea studiilor.

 

Comentarii

01/04/18 12:31
Cititor

Pai, toti cei care presteaza o "profesie liberala "... in care testati rabdarea si suportabilitatea " bobulatiei " sunt asa domnu' Groza ! Muream de ras daca v-ati fi inscris in PCR ( pardon ), in PSD ... ( ca taticu dvs , care a fost omul-comunist deosebit ) !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5