Şeful promoţiei de la Colegiul „Andrei Mureşanu”, Şerban Gabriel Groza, fiul notarului Groza, confirmă şi la Bac

Şerban Gabriel Groza, fiul notarului Gabriel Groza şi al prof. Claudia Groza, şefa de Catedră Limba română a Colegiului Naţional „Andrei Mureşanu”, confirmă încă o dată, prin examenul de bacalaureat, rezultatele bune pe care le-a avut la liceu, fiind şeful de promoţie al generaţiei 2015. Şerban a absolvit Ştiinţe Sociale.
Cu notele 9,85 – Istorie, 9,6 – Logică şi 10 – Limba română, tânărul absolvent are media generală 9,81 la Bacalaureat, putând accesa la orice universitate doreşte. „Notele la Bac, pentru mine, au o singură valoare majoră: m-au făcut să-mi reamintesc un principiu străvechi, care spune că "primeşti totdeauna ceea ce oferi". Oferi muncă, primeşti rezultate. Astfel, examenul ăsta a fost o lecţie de viaţă, dovada clară a faptului că poti reuşi mai multe decât mintea ta crede că e posibil.
Aşadar, prieteni, imposibilul devine deseori posibil” scrie Şerban pe facebook.
Felicitări părinţilor, dar mai ales copilului pentru rezultatele obţinute.

Comentarii

09/07/15 08:46
Anita

Mai încetați cu articolele scrise la comandă. Au fost copii cu note mai mari în Andrei. Nu e cam bătător la ochi că l-ați ales tocmai pe "fiul notarului"? E o notă frumoasă, bravo lui, dar trebuie să facem din asta o știre de ziar în condițiile în care au fost alții și mai buni?

09/07/15 09:07
marius

Nu e batator l-am ales pentru ca a fost sef de promotie si am vrut sa aratam ca se oglindeste acest fapt si in notele de bac. Am vazut si noi notele de la Bac insa am scris de un copil ce a ramas constant in toti anii si da ne-am legat si de faptul ca e fiu de notar, mai avem articole si cu copiii de oameni cunoscuti de la Liviu Rebreanu, din Beclean etc. Si am fost primii care i-am facut portret lui Ioan Scurtu si apoi am fost preluati de toti. Deci suntem perfect constienti de ce scriem.

10/07/15 00:05
Laura

Felicitari. Dar ati putea sa scrieti si de copii care nu sunt dintr-o familie cunoscuta si au dobandit note mari la bacalaurear. Sa se bucure si ei, pt ca unii chiar considera ca munca lor este inzadar, degeaba au invatat bine deoarece ninemeni nu ii pretuiesc..
Am observat ca la sfarsit de an , mai ales la sf. clasei a 12-a multi elevi a caror parinti sunt invatati, sau ocupa o functie mai inalta sunt mai laudati, mai evidentiati chiar daca nu au note mai bune decat ceilalti elevi "gri" pt ca parintii lor sunt doar niste muncitori in industrie sau comert.
Si eu tot la cnam am terminat.

17/01/18 21:46
SORIN

Serban este un copil exceptional , nu notarul a invatat pentru el si nici mama lui care este profesoara .Bravo Serban .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5