Nouă elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa, jandarmi pentru o zi!

             Jandarmii bistriţeni au fost gazdele a 9 elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa, care au ales să petreacă o zi în compania cadrelor militare din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.

          Astăzi, cei 9 elevi au aflat mai multe despre activitatea desfăşurată de jandarmi şi despre misiunile acestora în sprijinul comunităţii. Activitatea a fost organizată în cadrul proiectului educativ Terre des homes - Ziua Ştafetei 2019.

          "Elevii şi-au exprimat dorinţa de a deveni jandarmi, ca urmare au petrecut câteva ore în mijlocul oamenilor legii pentru a vedea dacă au ales bine viitoarea meserie. Aceştia au fost familiarizaţi cu principalele misiuni ale jandarmilor, au îmbrăcat o parte din echipamentul de intervenţie şi au efectuat un tur al unităţii.          La finalul activităţii, elevii s-au arătat încântaţi de timpul petrecut alături de jandarmi şi au declarat că doresc în continuare să le devină colegi. La finalul întâlnirii le-a fost înmânată câte o diplomă pentru interesul manifestat faţă de instituţia Jandarmeriei şi misiunile pe care aceasta le desfăşoară zilnic pentru liniştea cetăţenilor", precizează mr. Georgeta Căşvan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei bistriţene. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5