Noul Yaris hybrid: cel mai avansat Yaris de pana acum

• Tehnologia integral hibrid pentru prima data in segmentul B in Europa

• Combina design-ul modelului Yaris cu elementele specifice modelelor hibrid, pentru a oferi un aspect unic, rafinat

• Leader in segment in privinta emisiilor de CO2

• Rulare silentioasa, lina, cu zero emisii in modul de rulare integral hibrid

• Fara compromisuri in ceea ce priveste performanta (100 cp) si confortul (aer conditionat si transmisie automata)

• Interior optimizat, cu spatiu pentru pasageri si bagaje identic cu cel al modelului Yaris clasic

• Cel mai bun raport calitate-pret pentru un vehicul hibrid disponibil pe piata europeana

Modelul Yaris hybrid va fi lansat in premiera la cea de-a 12-a editie a Salonului Auto de la Geneva. Acesta combina versatilitatea si agilitatea modelului Yaris cu eficienta tehnologiei integral hibrid de la Toyota, Hybrid Synergy Drive (HSD).

Noul Yaris hybrid marcheaza un pas major in implementarea strategiei Toyota de a introduce tehnologia integral hibrid la nivelului tuturor modelelor strategice in Europa.

Yaris este cel mai bine vandut model cheie de la Toyota, cu cea mai mare flota in circulatie pe drumurile europene. Dupa lansarea modelului Auris hybrid in anul 2010, Yaris hybrid este al doilea model de volum pe care Toyota introduce tehnologia integral hibrid.

Noul Yaris hybrid beneficiaza de un design exterior exclusivist, aerodinamic si eficient, care urmeaza noua linie de design Toyota, vizibila in special in design-ul grilei fata si al farurilor.

Noul model beneficiaza de primul tren de rulare cu tehnologie integral hibrid de dimensiuni reduse. Combinand un motor nou de 1,5l benzina cu un motor electric mai compact si mai usor, noul sistem este cu 20% mai usor decat cel existent pe Auris hybrid.

Datorita reducerii dimensiunilor componentelor sistemului hibrid, precum si a rezervorului si bateriei instalate sub scaunul din spate, Yaris hybrid ofera acelasi spatiu pentru pasageri si bagaje – capacitatea portbagajului de 286l – precum modelul Yaris cu sistem conventional de propulsie. Motorul deosebit de eficient al lui Yaris hybrid, cu 74kW/100cp ofera un echilibru perfect intre performante si emisiile de CO2 in segmentul B, permitand in acelasi timp condusul in modul integral hibrid, cu zero emisii de noxe si CO2

Cu dotari standard precum aer conditionat si transmisie automata, noul model Yaris hybrid ofera si un nivel sporit de confort.

Combinand designul indraznet, agilitatea si functionalitatea cu inovatia, eficienta si experienta Toyota in ceea ce priveste protectia mediului, Yaris hibrid este cel mai avansat model Toyota pana in prezent.

Pentru mai multe informatii despre gama Toyota in Romania va rugam accesati www.toyota.ro sau contactati PR Toyota Romania, Ioana Marinescu, email: [email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5