Nu intraţi în panică ! Mâine sună din nou sirenele de alarmare din judeţ !

Începând cu luna august, în prima zi de miercuri a fiecărei luni vor fi acționate sirenele de alarmare publică existente la nivel național.
Prin modul de acționare a mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm cetățenii că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice.
În data de 06.09.2017, în intervalul orar 10.00-11.00, la nivelul judeţului Bistrița – Năsăud, se va desfăşura un exerciţiu de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de urgenţă, ce urmăreşte antrenarea autorităţilor administraţiei publice locale şi pregătirea populaţiei prin cunoaşterea semnificaţiei semnalelor de alarmare, verificarea timpului de reacţie al autorităţilor la primirea mesajului de înştiinţare, obţinerea unor date reale privind starea de operativitate a echipamentelor dedicate şi gradul de acoperire acustică.
Aceste exerciții vizează verificarea echipamentelor care pot fi acționate în mod centralizat (simultan) și a celor cu acționare locală, ca urmare, recomandam cetățenilor sa nu intre în panică

Comentarii

06/09/17 11:32
Balan Marius- e...

Cum dracu sa intru in panica ca doar sunt invatat cu sutele de sirene de la salvari, smurd, pompieri, militie. Daca mai punem si claxonatul ilegal si abuziv de la nunti, ai impresia ca orasul asta este in alarma non- stop.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5