Nu rata pelerinajul pe biciclete, la Bichigiu!

Sâmbătă, 17 septembrie 2016, va avea loc un pelerinaj pe biciclete până la Mănăstirea ‚‚Sfânta Treime’’ din Bichigiu. Evenimentul este organizat de Parohia Ortodoxă nr. 1 Năsăud, în parteneriat cu Primăria orașului Năsăud, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Năsăud (CNIPTN), Centrul de Voluntariat Năsăud și Casa de Cultură ‚‚Liviu Rebreanu’’ Năsăud.

         Plecarea din fața Catedralei ‚‚Sf. Nicolae’’ – Năsăud, cu pauze pentru odihnă și  reîmprospătare pe traseu, este programată la ora 8.30. Va fi o pauză pentru prânz, de o oră, pentru un picnic oferit de organizatori. De la ora 13.00, vor fi vizitate mănăstirea și alte obiective turistice din Bichigiu. La ora 15.00 se va porni spre Năsăud, cu oprire la Casa memorială ‚‚George Coșbuc’’ și participare la evenimentele ‚‚Coșbuc 150’’

         Cei care doresc să înscrie o pot face la sediul CNIPT Năsăud (clădirea primăriei, intrarea spre pompieri), până vineri, între orele 10.00 – 17.00.  Persoane de contact sunt preotul Florin Rusu – 0748 813 735, Gabriela Onul – 0744 971 731 şi Cristina Oltean – 0740 182 332.   

         Condiții de participare sunt vârsta de peste 12 ani (minorii se vor înscrie însoțiți de părinți!); rezistență la efort şi pedalat pe un traseu de 48 km; biciclete verificate, care să permită efectuarea traseului.

Evenimentul este sponsorizat de S.C. Agro Ardealul S.R.L., S.C. Blacteea S.R.L., S.C. Criscicai S.R.L., dar și de alți sponsori care au preferat să rămână anonimi.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5