Nu uită să fie om ! Vezi ce a făcut un jandarm aflat în concediu

În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 11.00, plt. adj. şef Rus Ioan din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud - Grupa de Supraveghere şi Intervenţie Năsăud, se afla la într-o drumeţie cu familia, acesta fiind în concediu de odihnă.
În momentul în care a ajuns pe muntele Cişa – din masivul Rodnei, la una din stânile din zonă, a întâlnit un bărbat care fusese lovit de un taur. Din cauza multiplelor leziuni suferite, bărbatul abia mai putea vorbi fiindu-i afectate atât piciorul stâng, coastele de pe partea stângă, cât şi faţa, gura şi ochiul stâng. Totuşi, acesta era conştient, dar nu putea să se deplaseze fără ajutor.
Imediat ce l-a văzut, jandarmul nu a mai stat pe gânduri şi l-a urcat pe bărbat în maşina personală şi pe drum, când a avut semnal la telefonul mobil, a sunat la 112, pentru a cere sprijin de specialitate.
Plt. adj. şef Rus Ioan l-a transportat pe bărbatul respectiv până în localitatea Rodna unde l-a predat în condiţii de siguranţă echpajului SMURD, pentru intervenţie de specialitate.
Bărbatul care suferise loviturile, lucrează ca îngrijitor de animale la stâna din muntele Cişa. Acesta este din Cormaia şi are 75 de ani.

Comentarii

24/06/15 16:48

Bravo tie pt.gestul de omenie . Un asemenea gest face diferenta intre viata si moarte .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5