Nuntă cu petrecere ca la Opera din Viena. S-a căsătorit vocea de aur a Bistriţei

O nuntă cu o petrecere de cinci stele, cum numai la petrecerile de la Opera din Viena vezi sau la balurile de la Scala din Milano, a avut loc weekend-ul trecut în cea mai nouă locaţie din Bistriţa, Pico Verde.
Vocea de aur a bistriţenilor, tenorul Ştefan Pop, Cetăţean de Onoare al municipiului nostru, şi-a unit destinele cu Lavinia Teușdea, asistent universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea, medic rezident la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu.
La eveniment au participat mulţime de oficialităţi (preşedintele Consiliului Judeţean – Emil Radu Moldovan, primarul Ovidiu Creţu, viceprimarul Cristian Niculae), dar şi directori ai Operei Române din Bucureşti, Cluj, artişti de valoare de la operele din ţară, dar şi foşti colegi ai mirelui de la Liceul de Muzică, printre care şi colegul de clasă Horaţiu Cigu, venit la eveniment alături de soţie, fiică, dar şi de îndrăgiţii artişti Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu, care au oferit în cinstea mirilor un program artistic.
Îi dorim lui Ştefan Pop şi celei care de acum îl va însoţi pe acest drum, Lavinia, „Casă de piatră”, înţelegere şi bucurii!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5