Nuntă în familia Dor Românesc !

Familia profesioniştilor de la Ansamblul „Dor Românesc” este una nu doar pe scenă, ci mulţi dintre colegi au devenit, de-a lungul timpului, familii şi în viaţa de zi cu zi. Amintim aici pe directorii ansamblului – Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu sau pe Oana Matei şi Emilian Coruţi.
Zilele trecute, doi dintre colegii dansatori – Cosmin Şiriorean şi Bianca Beatrice Nemeti - şi-au unit destinele în faţa ofiţerului Stării Civile, la Palatul Culturii din Bistriţa.
.Cred că pentru prima data in viața mea am rămas fără cuvinte, când am realizat ce se întâmplă defapt in jurul meu...eram așezată la masă cu tot cu inel și flori ... Orice femeie visează la acea zi, la acel moment in care apare in fata ei Făt-Frumos și o cere de soție. Nu credeam că poate fi atâta emoție intr-o chestie atât de drăguță. Te-am privit in ochi și ascultam ceea ce îmi spuneai printre uriașele emoții pe care le aveai și tu. Am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea, am parte de un bărbat extraordinar, iubitor , grijuliu, care mă face fericită in fiecare zi ! Te iubesc din tot sufletul meu și DA vreau să fiu toată viața alături de tine, la bine și la rău !; a scris pe o rețea de scocializare
Bianca-Beatrice în momentul în care a fost cerută de soție. Cosmin Siriorean, iar la starea civilă a adăugat: ! Acea zi când numele tău devine numele nostru !
Tinerii au ca naşi pe Ildi şi Adrian Paşcu, coregraful fiind cel care, în urmă cu 5 ani, le-a făcut cunoştinţă, la Ansamblul „Codrişorul”, iar mai apoi, împreună, de trei ani, fac parte din Ansamblul profesionist „Dor Românesc”.
Petrecerea de stare civilă a avut loc la Restautantul Codrişorul, nunta urmând să aibă loc anul viitor, în luna mai, cânt alături de miri vor fi cele şase perechi de naşi, dar şi părinţii, colegii de la „Dor Românesc”, fiind aşteptată, cu siguranţă, o petrecere de basm.
Le dorim bucurii nenumărate, împliniri acasă şi pe scenă şi o viaţă frumoasă!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5