Nuntă unică în judeţ. Mirele din trupa americană Chippendales, mireasa, fiica coregrafului Văii Bârgăului

sursa facebook

Nuntă de poveste cum nu a mai fost în judeţul nostru. Mirele american, din Insulele Virgine, iar mireasa din Susenii Bârgăului. Emoţii mari şi pentru tatăl miresei, cunoscutul coregraf Florin Flămând, care după cum ne-a declarat, a fost şi socru mare şi socru mic, mirele fiind orfan de mamă de la 4 ani, iar de tată de la 16 ani. Mama lui, conform informaţiilor din presă, a fost otrăvită de cea mai bună prietenă a ei şi a murit strângându-l puternic la piept pe fiul ei, iar tatăl, antrenor de arte marţiale, a fost cel care l-a crescut în Caraibe. Deşi îşi pierde şi tatăl la o vârstă fragedă, reuşeşte prin mintea sclipitoare pe care o are să urmeze avocatura la New York, fiind şef de promoţie. Renunţă însă la avocatură pentru a face parte din renumita trupa americană Chippendales, iar mai apoi devine bodyguard pentru Puff Daddy. Jelani Khalfani, mirele nostru, a renunţat la viaţa din SUA pentru a deveni ardelean. Între timp Jelani s-a apucat şi de muzică, single-ul natural adunând peste un milion de vizualizări pe Youtube. Participă la evenimente în cele mai selecte cluburi din ţară. Mireasa, Adriana Flămând, este fotomodel la Federaţia Internaţională a Culturiştilor şi personal trainning la SamGym Fitness Club.
Pentru că vorbim despre o nuntă care a avut loc pe Valea Bârgăului, mirii putând opta pentru orice altă destinaţie, tradiţiile au fost prezente, stegari, druşte şi călăreţi animând alaiul de nuntă ce a mers mai întâi la biserica din Suseni, unde a fost făcut jurământul în faţa lui Dumnezeu, iar mai apoi nunta a avut loc la eleganta sală din Josenii Bârgăului. Cântecul, jocul şi voia bună au fost aduse de o formaţie din Reghin, dar şi de dansatorii coordonaţi de Florin Flămând. Surpriză mare şi pentru mire la eveniment venind de peste ocean şi fratele acestuia. De asemenea, pentru mireasă şi pentru nuntaşi, mirele a cântat pe ritmurile de aplauze ale sălii. Printre invitaţii în costum popular s-a remarcat şi Ovidiu Danci.
„Nu pot decât să fiu fericit pentru fiica mea, pentru că ginerele este un băiat extraordinar. Mă bucură şi faptul că va purta de acum şi numele familiei noastre, Flămând, pentru că eu am doar două fete. Surpriză a fost şi faptul că fiica cea mică m-a anunţat că se va căsători anul următor. A fost frumos gestul lor de a face nunta pe Bârgău, mai ales că după căsătorie vor merge în Las Vegas, unde se vor stabili, la fel se va întâmpla şi cu fiica cea mică, care acum este în Cluj, unde are o firmă de transportui, însă în curând vrea să se stabilească în străinătate”, ne-a declarat socrul mic, Florin Flămând.
"Dumnezeu mi-a dat tot ce mi-am dorit, sunt o femeie impinita, pe toate planurile!!! Multumesc Doamne" este mesajul transmis de mireasă.
Urăm mirilor casă de piatră, cu bucurii nenumărate şi o viaţă de vis în Las Vegas, dar din când în când şi câte o vacanţă pe Valea Bârgăului, unde părinţii îi aşteaptă cu drag.

Comentarii

18/07/16 18:34
alexandru

Ce bucurie!!! oare mirele amerizan si-a dus baietelul de 4 aniu la nunta lui? are un baietel de 4 ani cu o blonda din Unirea. Nici nu si-a cauta baiatulk de multa vreme.

18/07/16 22:24
Florin Mihalcea

Mulțumesc redacției Răsunetul pentru cele scrise,este un peisaj deosebit ,o poveste de neuitat,

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5