O acţiune caritabilă – „Bazar de Crăciun”

O activitate deosebită, de caritate, s-a desfăşurat în 15 decembrie, între orele 11.00-18.00, gazdă fiind Cafeneaua Plan B din Bistriţa, unde oaspeţi dragi, doamne şi domnişoare, cu suflet mare şi cu dare de mână, au organizat un frumos, elegant şi diversificat „Bazar de Crăciun”, care se află la ediţia a IV-a.
Acest eveniment, de o sensibilitate aparte, a fost unul pentru suflet şi inimă, pentru a aduce bucurii, alinare şi un strop de fericire pentru copiii de la „Casa Sfântului Iosif” din Odorheiul Secuiesc, unde se află în îngrijire 150 copii, dintre care 50 sunt din Bistriţa.
Au expus, din surplusul care îl aveau în casă şi garderobă, fiind obiecte noi, 12 doamne şi domnişoare, cu produse constând în cadouri şi ornamente de Crăciun, lucrate manual, bunătăţi din cămara Cochetelor şi gustări delicioase, accesorii, haine, bijuterii, organizându-se şi o tombolă, iar socializarea s-a desfăşurat cu un ceai cald şi un pahar de vin cu scorţişoară.
Sufletul şi organizatorul acestui eveniment a fost Alexandra Tătar, care ne-a precizat: „Ideea ne-a venit în primăvară, la curăţenia specifică anotimpului, când am constatat că avem multe haine noi, bijuterii etc., pe care nu le purtăm şi atunci să oferim spre vânzare, într-un bazar sau să facem schimburi.
Am reuşit să realizăm un bazar pentru cele patru anotimpuri, pe care îl vom organiza, în fiecare anotimp.
În Ajunul Crăciunului ajutăm copiii de la Casa Sf. Iosif, pentru că au nevoie să-şi plătească căldura şi vom dona banii şi produse neperisabile ca să-i facem fericiţi cât de puţin.
Iubesc copiii şi-mi doresc să am şi eu. Vom organiza bazarul şi în timpul anului calendaristic 2014, în diferite perioade”.
Violeta Buta, care avea un stand cu globuri de hârtie, flori de hârtie, croşeturi etc., ne-a declarat: „Estimăm să adunăm o sumă mare, pe care o donăm şi dorim să facem un pas mic pentru fericirea unor copii”.
O creatoare din domeniul lumânărilor decorative, alte obiecte de decor, inclusiv rame foto deosebite – Liana Năsăudean, a opinat: „Este o activitate deosebită, sunt alături de copiii aflaţi în necaz, să-i ajutăm cât putem şi cu ce putem”.
Un fenomen din suflet pentru suflet, o activitate de mare nobleţe.
Felicitări organizatorilor şi participantelor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5