Bazarul de Crăciun - “Daruri Din Suflet” by Clubul Cochetelor din Bistrița

Duminică, 15 Decembrie, între orele 11:00 - 18:00, va avea loc Bazarul de Crăciun organizat de Clubul Cochetelor din Bistrița, în incinta cafenelei Plan B, de pe strada Spiru Haret nr. 2, unde veți putea achiziționa cadouri deosebite pentru cei dragi și participa la activitatea de caritate pentru Casa de Copii “Sfântul Iosif” Odorheiu Secuiesc.

Prin acest eveniment, atenția cochetelor se îndreaptă către Casa “Sfântul Iosif” din Odorheiu Secuiesc, unde sunt peste 150 de copii din diferite zone ale țării, chiar și din orașul nostru, ajunși în grija măicuțelor de la Congregația “Inimi Neprihănite”. Fiind un număr atât de mare de copii și tineri, cheltuielile depășesc cu mult puterea lor de finanțare, de aceea orice sumă de bani este binevenită sau oferirea de alimente de bază precum făină, ulei, conserve, zahăr, paste, condimente, etc. Astfel, toți cei care au plăcerea de a-și aduce aportul în acest demers este invitat să se alăture Bazarului de Crăciun 2013, Duminică 15 Decembrie, între orele 11:00-18:00, la cafeneaua Plan B, strada Spiru Haret nr. 2, etaj I.

La cea de-a IV-a Ediție de Bazar, Cochetele din Bistrița, promit un eveniment deosebit cu obiecte lucrate manual de către meșteri iscusiți în materie de bijuterii și accesorii, lumânări sculptate, icoane pentru suflet, globuri din hârtie, haine tricotate sau pictate, cărți, muzică ambientală de iarnă, o tombolă cochetă cu peste 15 premii ingenioase pentru fiecare cumpărător și multe alte surprize plăcute.

Mai multe informații despre acest eveniment puteți găsi pe Pagina Oficială de Facebook – Clubul Cochetelor din Bistrița.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5