O cană de fericire! Fă o donaţie la căsuţa Rotary de pe Pietonal!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, echipa Rotaract Club Bistrița, alături de Interact Bistrița-Nosa și Rotary Club Bistrița, vă invită să vă încălziți cu o cană de vin fiert sau ceai fierbinte și sufletul cu o faptă bună! 

Proiectul “O cană de fericire” se află la a patra ediție și constă în dăruirea unor căni personalizate în schimbul unor donații. Astfel, cănile de plastic și/sau ceramică cu ceai sau vin se primesc în schimbul unei donații. 

Acestea se pot achiziționa de la căsuța aflată pe pietonalul “Liviu Rebreanu” vis a vis de Viena Cafe, până în 23 decembrie, în intervalul orar 16 – 20. Donațiile vor fi folosite pentru a sprijini un schior nevăzător, care se antrenează pentru paralimpiada care va avea loc în 2022 în Beijing, China. 

Acest tânăr este coordonat de Angelo Bude, prin intermediul ONG-ului Rodo, și participă și la activitățile Centrului Sportiv “Sally Lamont” din Cluj-Napoca. 

Pentru a-i sprijini și a vă bucura în același timp de magia sărbătorilor, sunteți așteptați la căsuța de pe Pietonal pentru “O cană de fericire”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5