O faptă bună de Paşti ! Ajutaţi cele patru familii din Şieuţ afectate de incendiul ce le-a mistuit munca de o viaţă

Un incendiu puternic a făcut scrum munca de o viaţă a patru familii din Şieuţ. 5 echipaje din cadrul ISU BN, cu o autospecială de intervenție la înălțime, trei autospeciale de stingere şi o ambulanță SMURD, alături de SVSU Șieut și Monor cu autospeciale de stingere s-au luptat cu focul.
"Incendiul a cuprins cu repeziciune patru gospodării - 4 case de locuit, fiecare cu anexe, grajduri, imobile situate foarte aproape una faţă de cealălaltă. Suprafața totală afectată de incendiu este, la
o prima estimare, de peste 800 mp. Din fericire nu au fost înregistrate victime, două persoane în vârstă au suferit atacuri de panică, au primit primul ajutor la locul incendiului, nefiind transportate la spital. Peste 35 pompieri militari și voluntari au acționat pentru localizarea și lichidarea focarelor, concomitent cu protejarea vecinătăților - în ambele direcții sunt amplasate case de locuit și imobile foarte aproape de clădirile cuprinse de incendiu. " a transmis ISU BN.
Preoţii de pe Valea Şieului şi prămăriile au deschis liste pentru cei care vor să dea o mână de ajutor prin fonarea oricărei sume de bani pentru familiile greu încercate de sărbători. Se poate lua legătura cu primarul sau preotul de care aparţineţi.
Oamenii din judeţ care doresc să doneze, poat să o facă şi în contul următor: Denumire Beneficiar: PAROHIA ORTODOXA ROMANA SIEUT IBAN(contul): RO30CRCOX060101000019196 La detalii, vă rugăm menționați „Donatie reconstructie case”. În urma unor evaluări, banii se vor împarți proporțional cu daunele produse de incendiu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5