Incendiu la Şieuţ. Patru case de locuit cu anexe gospodăreşti, afectate! Zeci de pompieri şi localnici au luptat cu flăcările!

Un incendiu puternic a izbucnit în această noapte, într-o gospodărie din Şieuţ. Iniţial, intervenţia viza un grajd. Ulterior, ISU BN a anunţat că incendiul se manifestă la 3 imobile, cu posibilitate de extindere. Au fost direcționate spre locul indicat 5 echipaje din cadrul ISU BN, cu o autospecială de intervenție la înălțime, trei autospeciale de stingere şi o ambulanță SMURD, alături de SVSU Șieut și Monor cu autospeciale de stingere.
"Incendiul a cuprins cu repeziciune patru gospodării - 4 case de locuit, fiecare cu anexe, grajduri, imobile situate foarte aproape una faţă de cealălaltă. Suprafața totală afectată de incendiu este, la
o prima estimare, de peste 800 mp. Din fericire nu au fost înregistrate victime, două persoane în vârstă au suferit atacuri de panică, au primit primul ajutor la locul incendiului, nefiind transportate la spital.

Peste 35 pompieri militari și voluntari de la Detașamentul de pompieri Bistrita și Serviciile voluntare pentru situații de urgentă Șieuț, Șieu, Monor și Mărișelu cu 7 autospeciale de stingere, autospeciala de intervenție la înălțime și doua ambulante (SMURD și SAJ) au acționat pentru localizarea și lichidarea focarelor, concomitent cu protejarea vecinătăților - în ambele direcții sunt amplasate case de locuit și imobile foarte aproape de clădirile cuprinse de incendiu.

De asemenea, sub coordonarea comandantului intervenției, mai multe zeci de localnici au sprijinit intervenția pompierilor militari și voluntari, in incercararea de a proteja vecinătățile", a transmis ISU BN, la aproape 4 ore de la primul semnal.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5